Avaliações de Golden Palace Groningen

Avaliações recentes

5.0
Evert
8 abril 2024
Christina
6 abril 2024

Eten goed alleen dat Indische vlees is anders dit is niet als 8 mnd geleden suddervlees was altijd lekker dit is niet meer het zelfde .nee niet lekker ..nu voor de 2 de keer geprobeerd .in combinatie menu waren altijd 2 soorten nu 1.nee helaas vind geel jammer. Probeer wel iets anders de volgende keer..

Bodyart
6 abril 2024

Er is maar 1 de beste.

Simone
5 abril 2024
Alex
3 abril 2024

Perfect......

Smit
3 abril 2024

Super snel en super vriendelijk

Tanja
31 março 2024

Gewoon lekkere vertrouwde gerechten. Snel klaar, warm/heet aan tafel. Top!

Hazenberg
30 março 2024
Bodyart
30 março 2024

Er is maar een de beste! Alleen de saus voor de lenteloempia's is echt wel ontoereikend.

Paul
28 março 2024

Ik bestel vaker bij Golden Palace en koos nu andere gerechten dan mijn gewoonlijke Pad Thai: prima Dim Sum en een Thaise curry met varkenshaas met een frisse komkommersalade. We hebben er met smaak van gegeten.

Piet Stinissen
27 março 2024

Zoals altijd geen klachten, ik heb heerlijk gegeten.

Willem
24 março 2024

Goede kwaliteit en prijsverhouding

Harry Oostra
23 março 2024
Piet
22 março 2024
Christina sietsema
21 março 2024

Ik snap het niet het eten van u is altijd prima..de reddang is niet lekker heel anders ..normaal altijd lekker gestoofde vlees .nu aangebrande smaak .babipanggang nasi was prima ..

Marc
17 março 2024
Bastiaan
17 março 2024
Bodyart
16 março 2024
Piet Stinissen
14 março 2024

We hebben lekker gegeten

Bodyart
13 março 2024
addyscheele
12 março 2024

Prima eten en op tijd bezorgd!

Rob
10 março 2024

Was weer top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Keimpe Visser
10 março 2024

Verse prei. Hou die erin!

Christa Zijlstra
8 março 2024

Prima lekker eten en voldoende.

Bodyart
7 março 2024

Er is maar 1 de beste! Alleen waarom krijg ik Sisi i.p.v. Fanta, dat begrijp ik niet helemaal. Ook vind ik het vervelend om een drankje te krijgen met kunstmatige zoetstof, dat slecht is voor het lichaam.

Andrea
4 março 2024
Bodyart
3 março 2024

Er is maar één de beste!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Willy Flentge
3 março 2024

Fijne bezorging en heerlijk gegeten! Wij wisten al hoe lekker jullie eten was maar onze gasten hebben er ook van genoten ! Dank ook voor de fles wijn!

Piet Stinissen
2 março 2024

Zoals altijd hebben we lekker gegeten compliment.

Tran
29 fevereiro 2024
Priscilla
28 fevereiro 2024
Bodyart
25 fevereiro 2024

Er is maar een de beste!

Willem
24 fevereiro 2024

Happy custemer

Jan
24 fevereiro 2024

Heerlijk gegeten

Magne
23 fevereiro 2024

Ik herinnerde me van vroeger dat Golden Palace een lekker gerecht had met cashewnoten, maar ik wist de naam niet meer. Zie ik opeens op hun menukaart Kong Pao Kai Ting. Het staat onder specialiteiten van de chef. De bezorgtijd was ok. Niet heel snel maar ook niet langzaam. Het eten was nog goed warm. Maar het belangrijkste is dat het inderdaad de maaltijd was die ik me herinnerde. Erg lekker!

Bodyart
21 fevereiro 2024

Er is mar 1 de beste

A
21 fevereiro 2024

Het eten was nog goed warm en het was topkwaliteit

T van der Werf
21 fevereiro 2024

Prima eten, betaalbaar en goede, snelle bezorging.

Oostra
18 fevereiro 2024

Keurig op de aangegeven tijd en heerlijk gegeten. Niet voor niets dat wij al jaren bij golden palace bestellen. Chapeau

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bodyart
17 fevereiro 2024

Heerlijk zoals altijd, op die verbrande stukken vlees na.

Bernard Oldenhof
17 fevereiro 2024

Helaas. De Nasi Goreng bleek de basis voor een nauwelijks uitgedampte witte rijst . Verder was de babi pangang niet op smaak gebracht. Ik schaamde me voor m'n gasten vanavond. Ik ben dit niet gewend van Golden Palace.

Bodyart
16 fevereiro 2024

Er is maar een de beste

Bodyart
14 fevereiro 2024

Er is maar 1 de beste

Piet Stinissen
11 fevereiro 2024

We hebben lekker gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cindy
11 fevereiro 2024

Uitstekende bezorger!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Andrea Horneman
11 fevereiro 2024

Lekker eten snel bezorgd

Richard
10 fevereiro 2024
Piet
9 fevereiro 2024

Zoals altijd... lekker 👍🏻

Bodyart
9 fevereiro 2024

Er is maar 1 de beste!

Smit
5 fevereiro 2024

Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lis
4 fevereiro 2024

Goed eten en snelle bezorging. Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Magaly Tjong Ayong
4 fevereiro 2024

Was heerlijk Chinees eten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Flop
4 fevereiro 2024

Heerlijk eten prima zoals altijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
3 fevereiro 2024

Top

Sophia
3 fevereiro 2024

Niks

Bodyart
3 fevereiro 2024

Ik begrijp alleen niet, waarom ik Coca Cola kreeg i.p.v. de bestelde Fanta.

Christina Bijkerk
3 fevereiro 2024

Het eten zelf was zoals gewoonlijk weer goed maar de gebakken banaan was hard en niet e ht lekker ik heb in het verleden betere gehad bij jullie Dit keer leek het of ze opgewarmd waren erg jammer

Anoniem
3 fevereiro 2024

Wat wij niet gewend zijn is lauw eten dat was nu het geval graag de volgende keer wat heter dit ben ik niet gewend

Ans
29 janeiro 2024

Voor de eerste keer Moksie Metie besteld, was heerlijk! Een aanrader!

ANO
22 janeiro 2024

Bezorging duurde langer dan normaal, maar niet langer dan aangegeven, dus klopte uiteindelijk wel. Forse voedselvergiftiging over gehouden aan de maaltijd, hebben we normaal nooit bij de golden palace. Zijn al jaren tevreden klant. Jammer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rennie
22 janeiro 2024

Altijd prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jacob van der Tuin
21 janeiro 2024

babi pangang taai en niet gaar

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cindy
20 janeiro 2024
Tini
20 janeiro 2024

Super zoals altijd. Ondanks het slechte weer werd de bestelling in 23 minuten bezorgd

Joep
20 janeiro 2024

Lekker...

Bodyart
19 janeiro 2024

Er si maar 1 de beste :-)

Gerry
19 janeiro 2024

Het was weer lekker

Anoniem
19 janeiro 2024
Keimpe Visser
19 janeiro 2024
Nancy Fredriksz
17 janeiro 2024

De krokant geroosterde speenvarken , die om 16.00 uur bezorgd zou worden , maar het werd 16.30 uur , was niet krokant meer , maar slap . Jammer !

Tineke Van der Werf
11 janeiro 2024

Heerlijk eten voor goede prijs en, bezorging is uitstekend. Bezorging is optijd, wordt goed aangegeven op de site.

Bodyart
10 janeiro 2024

Er is maar een de beste

Sebastiaan
8 janeiro 2024

Altijd weer lekker die Kantonese hors d'oeuvre, nom nom nom.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ans Flentge
3 janeiro 2024

Snel bezorgd! En heerlijke maaltijd! Een aanrader!

addyscheele
2 janeiro 2024

uitstekend!

Chris
1 janeiro 2024
Henk
31 dezembro 2023
Bodyart
26 dezembro 2023

Ik heb zo genoten, omdat ik vandaag voldoende sambal heb gekregen Er is maar één de beste!

Joep
25 dezembro 2023

Op 1e kerstdag is dit de beste oplossing... lekker gegeten.

Anita
25 dezembro 2023

Heerlijk eten. Op tijd bezorgd en een hele vriendelijke bezorger.

Richard
24 dezembro 2023
Willem
23 dezembro 2023
Keimpe Visser
22 dezembro 2023

Bami was echt een vette zoute vieze kleffe hap. Alles zat aan elkaar en had totaal geen smaak.

Erik Stulp
22 dezembro 2023
Bodyart
21 dezembro 2023
Cindy
21 dezembro 2023
Flop
20 dezembro 2023

Heerlijk prima eten aanrader

Anita Leidsman
13 dezembro 2023

Het eten was zoals gewoonlijk weer heerlijk 👍👍👍👍👍👍👍

Joep
10 dezembro 2023

Lekker.

Piet Stinissen
8 dezembro 2023

Heerlijk

Liever anoniem
6 dezembro 2023

Vriendelijke en behulpzame bezorger.

Tineke v Agteren
4 dezembro 2023

Het was heerlijk!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cindy
3 dezembro 2023
Janneke
29 novembro 2023

Was weer goed opsmaak en snel bezorgd

Bastiaan
27 novembro 2023
Sietzo
26 novembro 2023

Eten als altijd top!!! Waren iets later met bezorgen…. Maar dat kan gebeuren. Al hebben we wel heel op tijd besteld. Ja we bestellen weer!!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

H. Oostra
26 novembro 2023
N Hanssen
25 novembro 2023

Complimenten voor de bezorger van het lekkere eten. Wat een pokkeweer... koud, wind en regen.

Heuvel
23 novembro 2023
Marja
23 novembro 2023

Echt lekker. Genoeg ook. Indicatie van de bezorgtijden klopte en de bezorger was erg aardig.