Reviews from Golden Palace Groningen

Recent reviews

5.0
Evert
8 April 2024
Christina
6 April 2024

Eten goed alleen dat Indische vlees is anders dit is niet als 8 mnd geleden suddervlees was altijd lekker dit is niet meer het zelfde .nee niet lekker ..nu voor de 2 de keer geprobeerd .in combinatie menu waren altijd 2 soorten nu 1.nee helaas vind geel jammer. Probeer wel iets anders de volgende keer..

Bodyart
6 April 2024

Er is maar 1 de beste.

Simone
5 April 2024
Alex
3 April 2024

Perfect......

Smit
3 April 2024

Super snel en super vriendelijk

Tanja
31 March 2024

Gewoon lekkere vertrouwde gerechten. Snel klaar, warm/heet aan tafel. Top!

Hazenberg
30 March 2024
Bodyart
30 March 2024

Er is maar een de beste! Alleen de saus voor de lenteloempia's is echt wel ontoereikend.

Paul
28 March 2024

Ik bestel vaker bij Golden Palace en koos nu andere gerechten dan mijn gewoonlijke Pad Thai: prima Dim Sum en een Thaise curry met varkenshaas met een frisse komkommersalade. We hebben er met smaak van gegeten.

Piet Stinissen
27 March 2024

Zoals altijd geen klachten, ik heb heerlijk gegeten.

Willem
24 March 2024

Goede kwaliteit en prijsverhouding

Harry Oostra
23 March 2024
Piet
22 March 2024
Christina sietsema
21 March 2024

Ik snap het niet het eten van u is altijd prima..de reddang is niet lekker heel anders ..normaal altijd lekker gestoofde vlees .nu aangebrande smaak .babipanggang nasi was prima ..

Marc
17 March 2024
Bastiaan
17 March 2024
Bodyart
16 March 2024
Piet Stinissen
14 March 2024

We hebben lekker gegeten

Bodyart
13 March 2024
addyscheele
12 March 2024

Prima eten en op tijd bezorgd!

Rob
10 March 2024

Was weer top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Keimpe Visser
10 March 2024

Verse prei. Hou die erin!

Christa Zijlstra
8 March 2024

Prima lekker eten en voldoende.

Bodyart
7 March 2024

Er is maar 1 de beste! Alleen waarom krijg ik Sisi i.p.v. Fanta, dat begrijp ik niet helemaal. Ook vind ik het vervelend om een drankje te krijgen met kunstmatige zoetstof, dat slecht is voor het lichaam.

Andrea
4 March 2024
Bodyart
3 March 2024

Er is maar één de beste!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Willy Flentge
3 March 2024

Fijne bezorging en heerlijk gegeten! Wij wisten al hoe lekker jullie eten was maar onze gasten hebben er ook van genoten ! Dank ook voor de fles wijn!

Piet Stinissen
2 March 2024

Zoals altijd hebben we lekker gegeten compliment.

Tran
29 February 2024
Priscilla
28 February 2024
Bodyart
25 February 2024

Er is maar een de beste!

Willem
24 February 2024

Happy custemer

Jan
24 February 2024

Heerlijk gegeten

Magne
23 February 2024

Ik herinnerde me van vroeger dat Golden Palace een lekker gerecht had met cashewnoten, maar ik wist de naam niet meer. Zie ik opeens op hun menukaart Kong Pao Kai Ting. Het staat onder specialiteiten van de chef. De bezorgtijd was ok. Niet heel snel maar ook niet langzaam. Het eten was nog goed warm. Maar het belangrijkste is dat het inderdaad de maaltijd was die ik me herinnerde. Erg lekker!

Bodyart
21 February 2024

Er is mar 1 de beste

A
21 February 2024

Het eten was nog goed warm en het was topkwaliteit

T van der Werf
21 February 2024

Prima eten, betaalbaar en goede, snelle bezorging.

Oostra
18 February 2024

Keurig op de aangegeven tijd en heerlijk gegeten. Niet voor niets dat wij al jaren bij golden palace bestellen. Chapeau

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bodyart
17 February 2024

Heerlijk zoals altijd, op die verbrande stukken vlees na.

Bernard Oldenhof
17 February 2024

Helaas. De Nasi Goreng bleek de basis voor een nauwelijks uitgedampte witte rijst . Verder was de babi pangang niet op smaak gebracht. Ik schaamde me voor m'n gasten vanavond. Ik ben dit niet gewend van Golden Palace.

Bodyart
16 February 2024

Er is maar een de beste

Bodyart
14 February 2024

Er is maar 1 de beste

Piet Stinissen
11 February 2024

We hebben lekker gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cindy
11 February 2024

Uitstekende bezorger!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Andrea Horneman
11 February 2024

Lekker eten snel bezorgd

Richard
10 February 2024
Piet
9 February 2024

Zoals altijd... lekker 👍🏻

Bodyart
9 February 2024

Er is maar 1 de beste!

Smit
5 February 2024

Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lis
4 February 2024

Goed eten en snelle bezorging. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Magaly Tjong Ayong
4 February 2024

Was heerlijk Chinees eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Flop
4 February 2024

Heerlijk eten prima zoals altijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
3 February 2024

Top

Sophia
3 February 2024

Niks

Bodyart
3 February 2024

Ik begrijp alleen niet, waarom ik Coca Cola kreeg i.p.v. de bestelde Fanta.

Christina Bijkerk
3 February 2024

Het eten zelf was zoals gewoonlijk weer goed maar de gebakken banaan was hard en niet e ht lekker ik heb in het verleden betere gehad bij jullie Dit keer leek het of ze opgewarmd waren erg jammer

Anoniem
3 February 2024

Wat wij niet gewend zijn is lauw eten dat was nu het geval graag de volgende keer wat heter dit ben ik niet gewend

Ans
29 January 2024

Voor de eerste keer Moksie Metie besteld, was heerlijk! Een aanrader!

ANO
22 January 2024

Bezorging duurde langer dan normaal, maar niet langer dan aangegeven, dus klopte uiteindelijk wel. Forse voedselvergiftiging over gehouden aan de maaltijd, hebben we normaal nooit bij de golden palace. Zijn al jaren tevreden klant. Jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rennie
22 January 2024

Altijd prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jacob van der Tuin
21 January 2024

babi pangang taai en niet gaar

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cindy
20 January 2024
Tini
20 January 2024

Super zoals altijd. Ondanks het slechte weer werd de bestelling in 23 minuten bezorgd

Joep
20 January 2024

Lekker...

Bodyart
19 January 2024

Er si maar 1 de beste :-)

Gerry
19 January 2024

Het was weer lekker

Anoniem
19 January 2024
Keimpe Visser
19 January 2024
Nancy Fredriksz
17 January 2024

De krokant geroosterde speenvarken , die om 16.00 uur bezorgd zou worden , maar het werd 16.30 uur , was niet krokant meer , maar slap . Jammer !

Tineke Van der Werf
11 January 2024

Heerlijk eten voor goede prijs en, bezorging is uitstekend. Bezorging is optijd, wordt goed aangegeven op de site.

Bodyart
10 January 2024

Er is maar een de beste

Sebastiaan
8 January 2024

Altijd weer lekker die Kantonese hors d'oeuvre, nom nom nom.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ans Flentge
3 January 2024

Snel bezorgd! En heerlijke maaltijd! Een aanrader!

addyscheele
2 January 2024

uitstekend!

Chris
1 January 2024
Henk
31 December 2023
Bodyart
26 December 2023

Ik heb zo genoten, omdat ik vandaag voldoende sambal heb gekregen Er is maar één de beste!

Joep
25 December 2023

Op 1e kerstdag is dit de beste oplossing... lekker gegeten.

Anita
25 December 2023

Heerlijk eten. Op tijd bezorgd en een hele vriendelijke bezorger.

Richard
24 December 2023
Willem
23 December 2023
Keimpe Visser
22 December 2023

Bami was echt een vette zoute vieze kleffe hap. Alles zat aan elkaar en had totaal geen smaak.

Erik Stulp
22 December 2023
Bodyart
21 December 2023
Cindy
21 December 2023
Flop
20 December 2023

Heerlijk prima eten aanrader

Anita Leidsman
13 December 2023

Het eten was zoals gewoonlijk weer heerlijk 👍👍👍👍👍👍👍

Joep
10 December 2023

Lekker.

Piet Stinissen
8 December 2023

Heerlijk

Liever anoniem
6 December 2023

Vriendelijke en behulpzame bezorger.

Tineke v Agteren
4 December 2023

Het was heerlijk!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cindy
3 December 2023
Janneke
29 November 2023

Was weer goed opsmaak en snel bezorgd

Bastiaan
27 November 2023
Sietzo
26 November 2023

Eten als altijd top!!! Waren iets later met bezorgen…. Maar dat kan gebeuren. Al hebben we wel heel op tijd besteld. Ja we bestellen weer!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

H. Oostra
26 November 2023
N Hanssen
25 November 2023

Complimenten voor de bezorger van het lekkere eten. Wat een pokkeweer... koud, wind en regen.

Heuvel
23 November 2023
Marja
23 November 2023

Echt lekker. Genoeg ook. Indicatie van de bezorgtijden klopte en de bezorger was erg aardig.