Beoordelingen van Golden Palace Groningen

Recente recensies van Golden Palace Groningen

4 sterren na 381 reviews

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed ze belde zelfs netjes op dat de bestelling 10 a 15 min later kwam.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk eten, lang op moeten wachten. (uur)

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18.45 besteld. Kwam bijna een half uur later. Kan gebeuren maar geen sate. Gebeld, antwoord: we komen binnen een half uur om dit te brengen. Na drie kwartier telefoon. er is een bezorger onderweg. Na nog een half uur werd het pas geleverd. Heel slecht! Etentje verpest! Kwaliteit is goed maar check beter de bestelling.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed erg lekker

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

"s middags alvast een bestelling geplaatst voor levering 3 uur later. Kwam precies op juiste tijdstip. Goede porties, maar de smaak (vooral van de foe yong hai) viel wat tegen

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer mijn Cola niet geleverd! Zoals al tientallen keren is gebeurd!!!

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en conform verwachting.

, 28-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was grandioos

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel er nooit weer, toen ik vroeg of er met de bestelling via de app iets mis was gegaan, werd ik voor leugenaar uitgemaakt door de "mevrouw" aan de telefoon. Klantvriendelijkheid en beleefdheid heeft ze een cursus in nodig. Heb het gesprek maar afgebroken. Er viel niet normaal mee te praten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaak besteld bij Golden Palace, ben altijd tevreden geweest. Voor het eerst Thais besteld. Een aanfluiting, kleffe roze rijst, een stukje tomaat, een paar stukjes kip en ananas. Had niets met Thais eten te maken. Smaakte naar niets. Haal dit maar van het menu af.

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten was laat, duurde bijna anderhalf uur, vervolgens gebeld dat het eten ook niet lekker was, patat was echt vies! Opmerking gekregen dat ze geen snackbar zijn, begrijp ik, maar als je verkoopt, moet het we enig kwaliteit hebben! Hadden maand menu, met mini loempia’s, die zaten er niet bij, maar 4 grote loempia’s die overigens slof en koud waren! Babi pangang was niet lekker, weer gebeld, alles opgehaald, en kreeg maar een compensatie van 10 euro.. ik vind het belachelijk! Bijna alles is weer terug gegaan, behalve de soep en de kroepoek, en dan dit is compensatie, echt ronduit belachelijk.. overigens wacht ik nog op feedback

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was keurig op tijd en het eten goed heet. Heerlijk gegeten. Prima, voor herhaling vatbaar.

, 09-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestellen ging probleemloos. Het eten was perfect. Gewoon goed!

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het gerecht was lekker maar de saus was uit het bakje gelopen dus het werd afgeleverd als een vieze natte bende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb gevraagd of er in 1 maaltijd geen pepers gedaan konden worden, helaas hebben ze alledrie de maaltijden zonder pepers gedaan en daardoor waren die maaltijden veel minder lekker, jammer. Wat ik ook jammer vind dat je €0,25 transactiekosten moet betalen op een bedrag van €65,- . De soep was heerlijk!

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten is lekker, maar beloofde gratis drinken weer niet bijgeleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke nasi java, snelle bezorging, gewoon goed

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Service! smaakt goed en op tijd bezorgd

, 10-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb het in tijden niet zo smaakloos gehad. Kip droog het enige wat nog een beetje goed was was de mihoen.

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima in orde,bedankt voor de bak gratis nasi

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, ik zal hier vaker bestellen. Het is zeker een aanrader !!

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging, eten was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorgtijd 1 uur en 15 minuten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam aardig te laat duurde ongeveer anderhalf uur was ook niet compleet geen kroepoek was ik van hun niet gewend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet de bijzonderheden lezen. Betekend dat ik hier niet meer bestel. Vegetarisch betekend dat ik ook geen kip eet.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sate was wat taai (Babi)

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse gerechten, keurig op tijd. Gewoon het beste Chinese restaurant van Groningen.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft weer goed gesmaakt. En het is goed verzorgd. Wij bestellen altijd hier ons eten komt altijd op tijd en de bezorging is ook goed

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere nasi jawa snellle levering

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, grote porties per persoon.

, 09-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was snel bezorgd maar het eten was lauw en één gerecht had een vreemde bijsmaak alsof alle ingrediënten niet goed waren gemengd.

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 27-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten kwam te laat.

, 26-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gevulde Chinese gerechten! Tjap tjoy rijkelijk gevuld. Kon geen half 6 aanklikken alleen kwart voor 6 in de notitie aangegeven en vervolgens rond half 6 bezorgd, super!

, 06-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Goed, meer dan voldoende, warm en op tijd geleverd.

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit en smaak valt tegen voor dat geld

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

One of the best ones in Groningen. Great quality, nice quantity, fast delivery, friendly workers, good prices!

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en nog lekker warm. Prima op tijd. Kortom zoals beloofd.

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel, veelzijdig, snel en lekker en dat alles voor een goede prijs. Alleen jammer van de transactiekosten en het plastic tasje.

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gratis drankje fanta ook deze keer niet bij de bestelling. Bij de vorige bestelling was dit ook al het geval. Voor de volgende keer graag een blikje extra frisdrank. Eten is zoals altijd prima van smaak en kwaliteit. Niets op aan te merken.

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je het niet erg vind om anderhalf uur op je matige qualiteit Chinese eten wachten voor dat 1-2 euro verschil in de prijs ten opzichte van de " normale" Chinese bezorgrestaurants dan kan je lekker om 20.30 uur gaan dineren.

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, de babipangang zoals het hoort te smaken , zeer goed.plus de bezorging was heel snel.

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

A;les prima, alleen het eten was aan de koude kant, maar dat kan ook haast niet anders als het buiten 8 graden vriest.

, 22-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik bestelde de wok schotel vegetarisch. Er is weinig keuze uit vega gerechten helaas bij Golden Palace en dit gerecht heeft een doordringende geur en smaak van bamboe uit blik. Er zijn helaas niet veel Thaise afhaal mogelijkheden bij mij in de buurt, maar ik denk dat ik toch voor een van de andere ga de volgende keer.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de bestelling aangegeven zo snel mogelijk bezorgen, kwam de bezorger pas dik een uur later. Daarbij was het eten lauw en de hapjes (maandmenu) koud te noemen. Erg jammer, wij bestellen altijd bij jullie, normaal gesproken geen aan of opmerkingen maar dit keer wel helaas.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was lekker, jammer dat ze altijd atventeren met gratis blikje fris en dat het er vrijwel nooit bij zit

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top adres met Vriendelijke bezorger

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een half uur te laat

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De laatste keer was ik niet tevreden na jaren trouwe klant. Vlees smaakte alsof het tegen de datum aan liep en soep smaakte ook niet goed. Gelukkig nu weer als vanouds! Erg goed!

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk!!! Dank u wel

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk, Top loempia met Kip..echter iets te veel beslag om de Garnalen.. en Ko Luk Yoe, kan wel wat minder

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten (loempia en nassie) was koud. We moesten het weggooien.

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, smakelijk gegeten. Op tijd bezorgd.

, 01-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte prima,het was goed van temperatuur en het was voldoende,dus wij zijn goed te spreken.

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gevulde tjap tjoy en veel vlees in de bami pangang. Lekker!

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling die ik op 29 december 2017 bij U heb gedaan met bestelnummer 67206KUM was qua eten prima. enkel mijn gratis drankje seven up was er niet bij. Graag zou ik dit even vermelden, en bij een volgende bestelling een extra blikje drinken ontvangen. VR groet. H de Vries

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kroeppoek extra bijbesteld €2,50 en ook als extra optie gratis besteld. Maar helemaal niks ontvangen!! Best wel schandalig voor zo'n grote bestelling voor 8 personen.

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest langer dan een uur wachten op de bezorging. Op zich niet erg maar was fijn geweest als ik daarvan op de hoogte gesteld kon worden. Kleine moeite....

, 20-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb weer genoten

, 20-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel in huis, lekker

, 14-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger vroeg of die er 25 van mocht maken ik plaats van 24 .. vond beetje raar en de kerrie pasteitjes waren erg vies smaakte naar deeg en totaal niet naar kerrie.

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ti pan was vroeger heerlijk, maar nu slappe, laffe hap.die op automatische piloot is gemaakt. Bami stelt ook niets voor. Jammer,

, 12-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de sneeuw, werden de maaltijden op tijd en warm bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgens mij is iemand ze vinger kwijt van de WuTangClan. Was echter wel goed bereid waardoor ik niks te klagen had. En op een zondag binnen 45 minuten petje af hoor Lin.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling mooi optijd, eten op zich wel prima, maar zeker niet de beste Chinees die ik heb gehad. Toch wel jammer!

, 06-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en erg lekker.

, 05-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd dik in orde. Lekker en op tijd.

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De loempia smaakte erg naar oliebollen, not to my liking, de garnalen waren een beetje aan de grote kant voor door de nasi/bami, voor de rest smaakte de nasi en bami wel erg goed. Bestelling was erg laat, maar wel goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets te vroeg bezorgd, maar liever te vroeg dan te laat.

, 03-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging pas een uur na bestelling, eten was lauw.

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is de kwaliteit goed, maar dit keer was het smakenloos. Als ik mijn ogen dichtdeed kon ik niet eens proeven wat ik zat te kauwen. Teleurgesteld

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nasi was gewoon rijst met wat prei de kip droger dan de sahara en verder weinig smaak

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The tomato soup is too sweet. The fish is good, the rice too. Haven't tried the rest yet. The paper menu should be updated, what I ordered (it was 20.60) is not there, only on the website.

, 03-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker, lekker warm en snel bezorgd. Aanrader!

, 03-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik zou een blikje 7-up meekrijgen maar heb ik niet gekregen.

, 28-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige week heb ik Kai Pad Bai Ga Prow besteld en deze week (20 september) Geang Keow Wan Kai. Met witte rijst. Kreeg beide keren exact hetzelfde gerecht. Was lekker hoor, maar lijkt mij niet de bedoeling.

, 21-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde even, het was waarschijnlijk druk. Eten was lekker!

, 12-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals eigenlijk altijd lekker gegeten! Normaal erg plezierig dat ze snel zijn, maar als ik zowel in de bestelling als in de opmerking een 'niet voor x tijd bezorgen' aangeef en ze komen dan toch ruim een half uur eerder is dat wel jammer.

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hadden mihoen besteld maar kregen spagetti. we zouden een gratis blikje fanta krijgen, en dat zat er niet bij.

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 20/25 minuten was ons eten bezorgd. We hadden een Nasi Rames en een grote loempia met kip. De loempia was prima! Ook de Nasi Rames was lekker. Het enige nadeel was dat het bakje voor 2/3 uit witte rijst bestond. Al met al wel tevreden maar volgende keer liever iets minder rijst en meer vlees/groentes!

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk 👌🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Paar keer krokant gebakken speenvarken besteld . Gaat soms goed , maar ook regelmatig (deze keer ook weer) wordt het bezorgd en is velletje slap en taai , totaal niet krokant !!!!!!

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Babi Pangangvlees was keihard, droog en oneetbaar. Jammer, tot nu toe nog geen klachten gehad, maar dit was een slechte beurt.

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De babi pangang en bami vielen mij erg tegen, weinig smaak. Snelle bezorging.

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was oke. Jammer dat ze adverteren met blikjes frisdrank maar deze niet bij de bestelling doen.

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alweer de Cola niet geleverd! Ze adverteren ermee, maar leveren NIET!

, 23-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bami heerlijk babi ketjap heerlijk maar, sate ajam is niet te genieten bah een stuk ongemarineerde gekookte kippenborst met een slap pindasaus je. Jammer!

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op alle onderdelen uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de golden palace is het eten en de service altijd top! Altijd zeer tevreden!

, 29-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Aanrader.

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd gebracht in een koeltas! Was koud. We moesten alles opwarmen in de magnetron. Niet smakelijk

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk online site. Combinatiemenu voor 2 personen meer dan genoeg. Gratis portie kroepoek meegeleverd n.a.v. een vraag mijnerzijds in de toelichting

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten!

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prijs-kwaliteit verhouding goed en bezorging snel.

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed en op tijd gebracht.

, 16-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd maar de Babi Pangang was smakeloos.

, 16-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zaterdag om 18:50 via de website van Golden Palace een bestelling geplaatst, ik heb daarna om 18: 51 uur telefonisch nog contact gehad met Golden Palace om door te geven dat er iets speciaals was met de bestelling. Om 20:12 komt de 1ste bezorger met de helft van de bestelling, ik neem hierop telefonisch contact op met de Golden Palace om 20:14 om door te geven dat de helft van de bestelling mist. Hier wordt er verteld dat de helft uit de bak van de bezorger is gevallen en dat de bestelling er binnen 10 minuten is. Om 20:35 uur nog steeds geen bestelling ontvangen, ik neem hierop voor de laatste keer contact op met de Golden Palace, nu wordt er gezegd dat het heel druk is en dat de bestelling onderweg is, ik geef aan dat dit niet meer nodig is omdat de helft van mijn ontvangen eten inmiddels koud is en we bijna 2 uur verder zijn. Ik geef aan dat ik graag wil dat de bezorger het koude eten wat ik heb staan kom ophalen en dat ik graag mijn geld terug wil. Dit gaat geregeld worden verzeker

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kerrie veel te scherp

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bovengemiddeld Chinees eten voor een gemiddelde prijs. Aanrader dus.

, 11-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakeloos, vooral de bami, mie zonder toevoegingen zoals groente, vlees en kruiden

, 28-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was een dik kwartier en alle saus zat naast de bak. Het eten was verder wel lekker.

, 27-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardig snelle levering en lekker eten, alleen was de kroepoek helaas voor de tweede keer niet meegeleverd, ondanks dat gratis levering ervan op de bon vermeld was.

, 22-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en prijs verhouding

, 21-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had dit keer het maandmenu, vond de thaise kip niet zo goed passen bij de babi panggang en fou young hai.

, 21-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas voor de zoveelste keer niet beloofde gratis frisdrank gekregen. Eten smaakte overigens heerlijk

, 14-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerecht smaakte prima en de bezorging was vlot.

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk chinees eten en snel bezorgd. Ons vaste chinese restaurant!

, 08-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer de Cola vergeten; Mooi business model. Dit is de 60-ste keer dat zij het "vergaten". Makkelijk verdient. Ga zo door beste Golden Palace...

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, lekker eten met goeie ingredienten, flink warm bij aankomst, snelle bezorging, goeie prijs.

, 23-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 03-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van de bestelde kipsate bleken 2 stokjes geen kip maar varkensvlees te zijn. Ik ben allergisch voor varkensvlees en ik vind dit zeer onverzorgd van golden palace. Dit mag toch niet gebeuren?

, 30-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets aan de late kant. Mogelijk was het druk. Eten was prima zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al 20 jaar m'n favoriete restaurant voor écht chinees / thais eten, tijd om een keer een beoordeling achter te laten. Super!

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur te vroeg...weer. staat jullie klok wel op zomertijd? Bami en nasi koud. Alles weinig gekruid en erg saai. Hier bestel ik niet nog een x.

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De geroosterde kip/kerrie is echt heerlijk.

, 20-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zak waarin het werd geleverd scheurde en alles over de vloer. Niets meer te gebruiken, en men wilde niet opnieuw leveren. Schande ! Nou heb ik een week geen eten !!!

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fast and good taste!

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima en mooi op tijd ?

, 05-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was er snel en was heerlijk!

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is naar wens. We hebben er van genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakt altijd lekker maar nu was de sate niet gaar en het eten rook naar de uitlaat van de brommer

, 28-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Golden palace is elke keer weer top! Lekker eten, snelle en vriendelijke bezorging.

, 28-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd bij Golden Palace, de kwaliteit is goed, ook wat de smaak betreft. Wat bezorgen betreft, kan Golden Palace beter het tijdstip aanhouden van half vijf en dit ook vermelden op de site, inplaats van vier uur. Verder prima.

, 21-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als altijd

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorheen was het goed . Maar deze keer helaas was de speenvarken droog en andere stukken weer vet .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd. Snelle bezorging, alles goed warm. Super!

, 13-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk.

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur te vroeg, kan de bezorger niets aan doen.

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het gerecht was te afgekoeld bezorgd

, 08-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed van smaak, de groentes vond ik te gaar.

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, precies op tijd, goed warm en erg lekker (we hadden Thais besteld)

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk gegeten. De babi ketjap en foe yong hai waren top!

, 28-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, bezorging uistekend!

, 25-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel nasi bij chat ciu, krijg witte rijst Wil het om 1845 laten bezorgen, krijg het om 1745, was toevallig net thuis ?

, 25-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd besteld maar niet weer eten was meest koud zeer slecht

, 22-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was vandaag niet vers!

, 22-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk, op tijd en heerlijk

, 18-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gevraagd om bezorging om 19:00 uur omdat ik onderweg naar huis was. Op die manier zou het eten bezorgd worden als ik thuis kwam zodat mijn vrouw en ik samen konden eten. Toen ik om 19:05 thuis kwam bleek het al om 18:20 bezorgd te zijn. Zonde om jullie fijne eten in de magnetron te moeten opwarmen en alleen te moeten eten ;-(

, 07-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service. Eten was erg goed en lekker warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasie was lauw. Bijna koud. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en snelle bezorging.

, 03-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super chinees. Echt heerlijk eten. Bezorging ook altijd op afgesproken tijd.

, 31-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrrrr

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was even onenigheid over de betaling, had betaald met ideal. Maar dit was niet doorgegeven. Heb de bezorger laten zien dat er betaald was. Voor de rest lekker gegeten, zoals altijd. Toch Prima.

, 20-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima op tijd bezorgd, lekker warm en het smaakt heerlijk

, 18-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 11-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren altijd erg tevreden over snelle bezorging. Nu om 18.15 besteld en betaald via ideal. Om 19.45 nog niets bezorgd en gebeld. Bestelling was niet verwerkt. Maaltijd zou alsnog bereid en bezorgd worden. We zouden korting krijgen maar omdat we al met ideal betaald hadden moesten we maar bij de volgende bestelling aangeven dat we recht hebben op korting. We vinden dit niet echt een klantvriendelijke afhandeling.

, 10-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd zeer snel en zeer lekker!

, 10-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier vaker. Het is eigenlijk altijd goed. Verse groente en niet al te vet. Helaas deze keer (voor het eerst) waren in beide gerechten de stukjes vlees moeilijk te vinden. Verder prima!

, 04-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed warm en van prima kwaliteit. De hoeveelheid was royaal en de bezorger was netjes en verzorgd.

, 03-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zonder noten en pinda's betekent ook echt ZONDER noten en pinda's! Echt waardeloos!

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal tevreden, al jaren!!!

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten wordt met elke bestelling slechter, de prijs hoger en de bakjes leger. Droge rijst en taai vlees. Eerder bestelde ik hier om de week een maaltijd, hier ben ik mee gestopt..

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Ruime portie. Maar het was in mijn beleving niet warm genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en supersnel bezorgd

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Ga zo door

, 01-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was goed, maar bezorging duurde te lang. Hierdoor was het eten niet warm meer en dat verpeste het eetgenot.

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer warm en op tijd! Grote porties en lekker! Aanrader

, 17-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te veel knoflook en groente veel te gaar.

, 15-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Regelmatig bestel ik bij de Golden Palace. Het eten is er altijd snel en warm. Jammer dat deze keer het gratis blikje cola er niet bijzat. Slordig!

, 14-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag heel lekker gegeten

, 08-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en het was goed verzorgt en heerlijk.

, 08-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging. Eten was smaakvol en binnen driekwartier

, 07-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kantonese hors d'oevres besteld maar de helft zat er niet in. Kreeg maar een loempiaatje en een kerrie. pasteitje terwijl t voor twee personen moet zijn. Dan is 8'5 euro een boel geld. bezorger dacht ook dat ik nog niet betaald had terwijl ik via iDEAL dat wel gedaan had. Jammer was andere keren toch beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten bedankt! Bezorgen was super snel!

, 31-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren klant en nog steeds zeer tevreden. Uitstekende kwaliteit en prijs verhouding.

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en bezorging op tijd!

, 17-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals zo vaak, weer het gratis drankje vergeten

, 12-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en de bezorging snel. Alleen de gratis kroepoek zat er niet bij.

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering. Smaak van babi pangang is wel eens lekkerder geweest. Verder alles oké.

, 26-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer goed. Snelle levering eten goed warm

, 01-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker pittig. Bezorging duurde wel een beetje lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en best snel voor een zondag!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten.bestellen bij hun de laatste periode mijn eten en iedere keer is het goed en vers

, 18-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd. Heerlijk

, 12-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldig snel bezorgt

, 08-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan een uur moeten wachten voor mijn bestelling en geen excuses of compensatie is aangeboden....

, 08-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

precies op tijd uitstekende kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 15 minuten bezorgd. Goed warm. Prima dus!

, 15-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd, snelle bezorging, alles goed warm, royale porties, verse ingredienten en monsterlijk lekker!

, 13-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vegetarisch mihoen is gewoon mihoen met een paar stukjes groen erin en een ei. Niet echt waarde voor je geld voor EUR 9.50

, 10-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was half uur te vroeg. Op bon stond dat er direct bezorgd moest worden, terwijl ik aangegeven had dat er op een specifiek tijdstip bezorgd moest worden. Nu was ik gelukkig net op tijd thuis.

, 04-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb een nasi met saté besteld, maar de nasi was veel te gekruid/zout. Heb het helaas weg moeten gooien. Nog nooit eerder heb ik dit probleem bij de Golden Palace gehad

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed . De bezorger was vriendelijk en op tijd .

, 21-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers wokgerecht!

, 20-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd, smaakt altijd goed.

, 16-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten.....bezorging op tijd zoals afgesproken

, 11-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vele jaren een zeer tevreden klant

, 11-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten. en fijn dat je kunt aangeven dat je bv nasi vegatarisch wil

, 09-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ordered a Jia Chang Tofu: Gebakken Tofu met groenten and got meat in my dish. I called to complain and I was told that I should have specified that I wanted a vegetarian version! I believe that if the dish is called TOFU AND VEGETABLES, with no mention of pork, beef or chicken, that is WOULD and SHOULD be vegetarian. It is time that this restaurant has a VEGETARIAN section on the menu to avoid this happening. It is not only that I do not wish to eat meat, I also do not WISH TO ORDER IT AND THROW IT AWAY.

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en heeft goed gesmaakt

, 27-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, duurde wel 50 minuten

, 27-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig vegetarisch gegeten!

, 25-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik dacht altijd dat de klant koning was maar schijnbaar niet

, 21-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect. Miste alleen de gratis cola

, 16-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wederom weer goed en krokant gebakken. We hadden speenvarken.

, 15-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snelle bezorging, alles compleet. Gemakkelijk te bestellen via hun website. Ik heb wel eens bij andere restaurants in Groningen besteld, maar dit viel vaak tegen. Ik bestel nu eigenlijk alleen nog maar Chinees bij dit restaurant. Smaakt goed!

, 29-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en snelle bezorging zelfs op koningsdag!

, 28-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gesmaakt en bezorging was ook mooi op tijd!

, 22-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en goed heet.

, 18-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer lekker en keurig op tijd bezorgd. Helaas zaten er dit keer wel cashewnoten in het wokmenu verwerkt, terwijl we hadden aangegeven dit niet te doen i.v.m. een allergie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk ,lekker krokant gebakken we hadden geroosterd speenvarken met nasi .

, 15-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was wat flauwtjes, wel nog goed warm bij bezorging! Bezorger hield zn helm op, beetje raar.

, 12-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker combi gerecht. Goed van smaak en vlotte bezorging. Kortom aanrader

, 12-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en vriendelijke bezoger

, 27-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer smakelijk. Maar bezorger was wel wat laat . Misschien door drukte .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet warm meer en de bami was vergeten,dus nog langer moeten wachten met eten. Ik zal golden place niet aanbevelen. Sorry!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed heet en erg lekker van smaak.

, 08-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met de bezorging zelf was niets aan de hand, alleen ontbrak de beloofde frisdrank bij de bestelling.

, 08-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supper goed ..eten top

, 07-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed zoals voorheen. Bezorger was vriendelijk. Nu betaald contant vorige keer een online betaling gedaan en toen werd er 1e bij op gerekend dat was niet vermeld helaas . Maar oke.Weten we voor de volgende keer .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals was beschreven heerlijk krokant gebakken. En mooi vlees . Zeker voor herhaling vatbaar . Vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam op tijd en was lekker warm. Kwaliteit is zeer goed, we hadden tjap tjoi, ossenhaas met brocoli en een vis gerecht besteld. Het was heerlijk, Golden palace ga zo door!

, 25-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

plasic tasje betalen,belachelijk en erg onbeleefd

, 25-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging aan huis duurt langer dan een uur.

, 24-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed, jaren vaste klant. Plastic tas en verpakkings papier stonk naar de uitlaat gassen van de brommer/scooter, is niet echt prettig en kan vast niet de bedoeling zijn.

, 22-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het kwam.koud aan.

, 17-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd, alles was goed warm. Ruime porties en heerlijk eten!

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd vlot bezorgd en heerlijk eten! Grote porties, waardoor we er morgen nog een keer van kunnen genieten :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet alle gerechten even lekker. Ook kwam de bestelling heel laat aan en zonder het beloofde gratis blikje cola. Aan telefoon geen vriendelijk personeel

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, bezorging was snel. Er onbrak een deel van de bestelling en hij was vrij snel bezorgd

, 09-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heerlijk! We hebben volop genoten. Ondanks dat het eerst om 17:30 was bezorgd ipv 19:30 hebben ze het netjes opgelost. Wij zijn nog steeds fan!

, 30-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd, kwaliteit super (en constant) en snel geleverd!

, 27-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bestelling arriveerde pas na 1 uur 25 minuten. Ik heb er achteraan gebeld en ze hadden er te druk.

, 26-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed..

, 13-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bezorging was heel vlot en nette bezorger.maaltijd was ook uitstekend.

, 12-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekende kwaliteit en bezorging, het eten is prima van smaak en heeft voldoende ingrediënten en hoeveelheid. U bent mijn vaste chinees, ik kan geen betere vinden in groningen en omgeving. bedankt.

, 03-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tjaptjoi met verse groenten waren lekker als altijd Het vlees van de wantansoep was wat peperig. Vorige keren vond ik het lekkerder

, 28-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden! Zelfs met kerst goede kwaliteit en service. En keurig optijd geleverd! Wat mij betreft de beste Chinees in Groningen.

, 20-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd bezorgd, heerlijk van smaak, en goed op temperatuur!

, 17-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moksi Metie besteld. Was gewoon variant op babi pangang, en zonder de verfijnde kwaliteit die we gewend zijn. Geen aanrader.

, 16-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging, we hebben lekker gegeten, ruim voldoende porties voor drie man

, 09-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde wat lang voordat we het overheerlijke eten kregen. Verder alles super!

, 09-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, goede en snelle bezorging

, 06-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was van goede kwaliteit en voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

tomaten soep was lauw en de beloofde sinas zat er niet bij

, 19-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje vroeg bezorgd, maar bleef wel warm tot we gingen eten. Het was weer net zo lekker als anders.

, 17-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top. Vers, knapperig en warm! O ja en snelle bezorging.

, 15-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakt lekker, alleen service is belabberd. Dit was al de 3e bestelling waarbij ik 2 tomatensoep had besteld, maar er maar 1 krijg bezorgd. Na bellen, duurt het een kwartier om een soepje te leveren, terwijl ik om de hoek woon. Ik zal de volgende keer bij mijn bestelling, bij de opmerkingen, met Chinese tekens uitleggen dat ik toch echt 2 soep wil. Gaat het dan weer fout, zijn ze een klant kwijt. Wel jammer, want het eten is er heerlijk.

, 03-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal uitstekend. Bestel hier al 20 jaar maar vandaag was mijn gerecht slecht. Nwe chef???

, 01-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

soms te lange wacht tijd.

, 31-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten goede bezorging, ga zeker weer bestellen.

, 27-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijk warm en knapperig verse groenten. Tweede keer op rij! Top!

, 20-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle bezorging!

, 15-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had eten besteld en daarnaast kroepoek pikante en normale erbij besteld waren blijkbaar oud proefde totaal niet vers!!

, 14-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al ruim 20 jaar klant van de Golden Palace en nog steeds ben ik dik tevreden over de prijs en kwaliteit. Bestelgemak en bezorgsnelheid zijn ook dik in orde.

, 13-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit een uur lang moeten wachten

, 10-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De online bestelde gerechten werden exact om de afgesproken tijd bezorgd. Het smaakte prima! Vooral als je veel bezoek hebt is dat ontzettend handig.

, 03-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 03-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het rundvlees en de babi pangang was erg lekker. De bami daarintegen was smakeloos en slap. De garnalen waren té degerig.

, 30-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en geweldig lekker eten. Smaak goed, temperatuur goed en heel veel lekkere verse knapperige groenten. Aanrader!

, 29-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging,netjes afgeleverd door een vriendelijke jongen

, 25-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had 2 soepen besteld, maar 1 gekregen. Gelijk gebeld en brachten na 20 minuten (!!) nog een soep. Bij de vorige bestelling deden ze precies hetzelfde fout. Ze leren dus duidelijk niet van hun eigen fouten. Erg slecht. Kwaliteit van het eten is prima.

, 24-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm en erg smakelijk Vriendelijke bezorgers

, 21-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit goed, maar versheid wisselt. Als je adverteert met gratis frisdrank, moet je dat ook nakomen. Verder prima, niet uitmuntend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging na n uurtje. Normaliter sneller. Eten wel goeie temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten had wat warmer gemogen maar verder was het prima in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten word er niet beter op,ik overweeg om niets meer te bestellen

, 19-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en erg lekker zo als altijd.

, 16-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed spul. Anders bestelde ik daar niets.

, 14-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel bezorgd :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekende service

, 12-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel geleverd,het eten was ok.